Kanapki z szynką, rzodkiewką i szczypiorkiem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Pieczywo posmaruj masłem.
- 2Następnie ułóż plastry szynki.
- 3Rzodkiewkę umyj, pokrój i dodaj do kanapki.
- 4Całość posyp posiekanym szczypiorkiem.
Wartości odżywcze w:
~127 kcal
~112 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 6.4 g |
Tłuszcze: | 4.4 g |
Węglowodany: | 15.2 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.6 g |
Tłuszcze: | 3.9 g |
Węglowodany: | 13.4 g |
SKŁADNIKI
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Masło extra | 3 g |
Rzodkiewka | 30 g(2 x sztuka) |
Szczypiorek | 5 g(1 x łyżka) |
KOMENTARZE
Bez przepisu bym sobie nie poradziła