Kanapki z szynką, rzodkiewką i szczypiorkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Następnie ułóż plastry szynki.
  3. 3Rzodkiewkę umyj, pokrój i dodaj do kanapki.
  4. 4Całość posyp posiekanym szczypiorkiem.
~127 kcal ~112 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.4 g
Tłuszcze: 4.4 g
Węglowodany: 15.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.6 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 13.4 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Masło extra 3 g
Rzodkiewka 30 g(2 x sztuka)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane