Kanapki z szynką, sałatą i pomidorem
Posiłek
15 minut
Średni w przygotowaniu
PRZYGOTOWANIE
- 1Sałatę dokładnie umyj i porwij w palcach.
- 2Pomidora umyj, a następnie pokrój na plasterki.
- 3Pieczywo posmaruj masłem.
- 4Następnie ułóż plaster szynki, sałatę oraz pomidora.
Wartości odżywcze w:
~142 kcal
~120 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy | Ilość w: 100g produktu |
---|---|
Białko: | 6.6 g |
Tłuszcze: | 5.6 g |
Węglowodany: | 16.1 g |
Składnik odżywczy | Ilość w: procji produktu |
---|---|
Białko: | 5.5 g |
Tłuszcze: | 4.7 g |
Węglowodany: | 13.6 g |
SKŁADNIKI
Szynka kanapkowa | 20 g(1 x plaster) |
Sałata | 10 g(2 x liść) |
Masło extra | 4 g |
Pomidor | 20 g(1 x plaster) |
Chleb Graham | 30 g(1 x kromka) |
KOMENTARZE