Kanapki z szynką, sałatą i pomidorem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Sałatę dokładnie umyj i porwij w palcach.
  2. 2Pomidora umyj, a następnie pokrój na plasterki.
  3. 3Pieczywo posmaruj masłem.
  4. 4Następnie ułóż plaster szynki, sałatę oraz pomidora.
~142 kcal ~120 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.6 g
Tłuszcze: 5.6 g
Węglowodany: 16.1 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.5 g
Tłuszcze: 4.7 g
Węglowodany: 13.6 g

SKŁADNIKI

Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Sałata 10 g(2 x liść)
Masło extra 4 g
Pomidor 20 g(1 x plaster)
Chleb Graham 30 g(1 x kromka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane