Kanapki z szynką, sałatą, rzodkiewką i szczypiorkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pieczywo posmaruj masłem.
  2. 2Rzodkiewkę umyj i pokrój w plasterki.
  3. 3Liście sałaty dokładnie umyj i porwij w palcach.
  4. 4Na pieczywie ułóż plastry szynki, sałatę i pokrojoną rzodkiewkę.
  5. 5Całość posyp posiekanym szczypiorkiem.
~121 kcal ~113 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 4.2 g
Węglowodany: 14.5 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.7 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 13.5 g

SKŁADNIKI

Chleb Graham 30 g(1 x kromka)
Szynka kanapkowa 20 g(1 x plaster)
Masło extra 3 g
Sałata 5 g(1 x liść)
Rzodkiewka 30 g(2 x sztuka)
Szczypiorek 5 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane