Kapusta kiszona z marchewką i kminkiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Kapustę posiekaj.
  2. 2Marchew umyj, obierz i zetrzyj na tarce.
  3. 3Do kapusty i marchewki dodaj kminek.
  4. 4Całość wymieszaj z oliwą z oliwek, solą oraz pieprzem.
~62 kcal ~99 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 2.1 g
Tłuszcze: 4.1 g
Węglowodany: 4.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 3.3 g
Tłuszcze: 6.5 g
Węglowodany: 6.7 g

SKŁADNIKI

Kapusta kwaszona 100 g(2 x garść)
Marchewka 45 g(1 x sztuka)
Kminek 10 g(1 x łyżka)
Oliwa z oliwek 4 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane