Kurczak z kaszą jęczmienną i mieszanką warzyw z kalafiorem, brokułami i marchwią

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Mięso umyj, pokrój na kawałki, dopraw przyprawami, a następnie podduś na oliwie z oliwek na patelni.
  2. 2Dodaj warzywa, całość duś pod przykryciem.
  3. 3Kaszę ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  4. 4Całość podawaj razem z kaszą.
~137 kcal ~905 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.1 g
Tłuszcze: 4.8 g
Węglowodany: 17.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 40.0 g
Tłuszcze: 31.6 g
Węglowodany: 113.7 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane