Pieczony dorsz z ryżem basmati, warzywami i mozzarellą

Posiłek 60 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Ryż gotuj przez połowę czasu według instrukcji umieszczonej na opakowaniu, a następnie przełóż do naczynia żaroodpornego.
  2. 2Filety rybne umyj, osusz i dopraw solą oraz pieprzem.
  3. 3Mrożone warzywa razem z filetami ułóż na ryżu.
  4. 4Całość skorp oliwą z oliwek, posyp startą mozzarellą.
  5. 5Piecz w 180 stopniach przez 20–25 minut.
~147 kcal ~576 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 8.9 g
Tłuszcze: 4.8 g
Węglowodany: 16.6 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 35.0 g
Tłuszcze: 18.9 g
Węglowodany: 65.4 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane