Pieczony dorsz z ryżem parboiled, warzywami i mozzarellą

Posiłek 60 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Ryż gotuj przez połowę czasu według instrukcji umieszczonej na opakowaniu, a następnie przełóż do naczynia żaroodpornego.
  2. 2Filety rybne umyj, osusz i dopraw solą oraz pieprzem.
  3. 3Mrożone warzywa razem z filetami ułóż na ryżu.
  4. 4Całość skrop oliwą, posyp startą mozzarellą.
  5. 5Piecz w 180 stopniach przez 20–25 minut.
~143 kcal ~556 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 9.3 g
Tłuszcze: 3.9 g
Węglowodany: 17.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 36.2 g
Tłuszcze: 15.3 g
Węglowodany: 67.2 g

SKŁADNIKI

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane