Sałatka z tuńczykiem i kukurydzą

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Ryż ugotuj zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu.
  2. 2Jajko ugotuj na twardo, a następnie drobno pokrój.
  3. 3Cebulę i ogórek kiszony pokrój w kostkę.
  4. 4Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj ze sobą, całość dopraw solą oraz pieprzem.
~142 kcal ~396 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 6.4 g
Tłuszcze: 5.1 g
Węglowodany: 17.2 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 18.0 g
Tłuszcze: 14.3 g
Węglowodany: 48.1 g

SKŁADNIKI

Tuńczyk w wodzie 30 g(1 x łyżka)
Kukurydza konserwowa 60 g(3 x łyżka )
Ogórek kiszony 60 g(1 x sztuka)
majonez 10 g(1 x łyżeczka)
Cebula 20 g(2 x plaster)
Ryż brązowy 50 g
Jaja kurze całe 50 g(1 x sztuka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane