Serek wiejski z ogórkiem, koperkiem i pieczywem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Ogórek umyj, obierz i pokrój w kostkę.
  2. 2Koperek umyj i drobno posiekaj.
  3. 3Do serka wiejskiego dodaj pokrojony ogórek i posiekany koperek.
  4. 4Całość dokładnie wymieszaj. Podawaj z pieczywem.
~67 kcal ~217 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 4.6 g
Tłuszcze: 1.5 g
Węglowodany: 8.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 15.2 g
Tłuszcze: 5.1 g
Węglowodany: 27.1 g

SKŁADNIKI

Serek twarogowy ziarnisty 100 g(0.5 x sztuka)
Chleb żytni pytlowy 40 g(1 x kromka)
Ogórek 180 g(1 x sztuka)
Koper ogrodowy 8 g(1 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane