Serek wiejski z tuńczykiem, papryką i bazylią oraz pieczywem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Paprykę umyj i drobno pokrój.
  2. 2Do serka wiejskiego dodaj tuńczyka oraz pokrojoną czerwoną paprykę.
  3. 3Serek dopraw pieprzem i ziołami prowansalskimi wedle uznania.
  4. 4Podawaj z pieczywem.
  5. 5Całość udekoruj listkami bazylii.
~71 kcal ~263 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.3 g
Tłuszcze: 1.6 g
Węglowodany: 8.6 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 19.7 g
Tłuszcze: 6.0 g
Węglowodany: 31.7 g

SKŁADNIKI

Serek twarogowy ziarnisty 100 g(0.5 x sztuka)
Tuńczyk w wodzie 15 g(0.5 x łyżka)
Chleb żytni pytlowy 40 g(1 x kromka)
Papryka czerwona 200 g(1 x duża sztuka)
Bazylia liście świeże 15 g(3 x liść)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane