Surówka z kapustą kiszoną, jabłkiem, burakiemi i słonecznikiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Kapustę posiekaj.
  2. 2Jabłko oraz buraka umyj, obierz i zetrzyj na tarce.
  3. 3Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj razem z oliwą z oliwek, solą oraz pieprzem.
  4. 4Całość posyp prażonym słonecznikiem.
~39 kcal ~157 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 1.0 g
Tłuszcze: 1.5 g
Węglowodany: 5.3 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 3.9 g
Tłuszcze: 6.0 g
Węglowodany: 21.7 g

SKŁADNIKI

Kapusta kwaszona 100 g(2 x garść)
Burak 120 g(1 x sztuka)
Jabłko 180 g(1 x sztuka)
Oliwa z oliwek 4 g(1 x łyżeczka)
Słonecznik nasiona 5 g(0.5 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane