Surówka z kapustą kiszoną, marchewką i żurawiną

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Kapustę posiekaj.
  2. 2Marchew umyj, obierz i zetrzyj na tarce.
  3. 3Do kapusty i marchewki dodaj suszoną żurawinę.
  4. 4Całość wymieszaj z oliwą z oliwek, solą oraz pieprzem.
~59 kcal ~95 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 0.9 g
Tłuszcze: 2.7 g
Węglowodany: 7.6 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 1.4 g
Tłuszcze: 4.4 g
Węglowodany: 12.2 g

SKŁADNIKI

Kapusta kwaszona 100 g(2 x garść)
Marchew 45 g(1 x sztuka)
Żurawina suszona 12 g(1 x łyżka )
Oliwa z oliwek 4 g(1 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane