Surówka z kapustą, pomidorami, papryką i natką pietruszki

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Kapustę umyj i drobno pokrój.
  2. 2W osobnej miseczce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, ocet balsamiczny, sól oraz pieprz.
  3. 3Pomidorki przekrój na połówki, paprykę pokrój na plasterki.
  4. 4Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj.
~24 kcal ~81 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 1.0 g
Tłuszcze: 1.4 g
Węglowodany: 1.8 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 3.5 g
Tłuszcze: 4.6 g
Węglowodany: 6.1 g

SKŁADNIKI

Kapusta pekińska 150 g(3 x liść)
Pomidor 100 g
Oliwa z oliwek 4 g(1 x łyżeczka)
cytryna 3 g(1 x łyżeczka)
Ocet winny 2.5 g(0.5 x łyżeczka)
Pietruszka liście 12 g(1 x łyżka)
Papryka zielona 70 g(0.5 x mała sztuka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane