Twarożek z pomidorem i szczypiorkiem oraz pieczywem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Pomidora umyj i pokrój.
  2. 2Dodaj pomidora do serka wiejskiego.
  3. 3Całość posyp szczypiorkiem, dopraw pieprzem i ziołami prowansalskimi wedle uznania.
  4. 4Podawaj z pieczywem.
~71 kcal ~225 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 5.0 g
Tłuszcze: 1.7 g
Węglowodany: 8.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 15.9 g
Tłuszcze: 5.3 g
Węglowodany: 27.9 g

SKŁADNIKI

Serek twarogowy ziarnisty 100 g(0.5 x sztuka)
Pomidor 170 g(1 x sztuka)
Szczypiorek 10 g(2 x łyżka)
Chleb żytni pytlowy 40 g(1 x kromka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane