Twarożek z rzodkiewką, natką pietruszki i słonecznikiem

Posiłek 15 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Rzodkiewkę umyj, obierz i drobno pokrój.
  2. 2Dodaj do serka wiejskiego.
  3. 3Całość posyp natką pietruszki i pestkami słonecznika.
  4. 4Dopraw pieprzem i ziołami prowansalskimi wedle uznania.
  5. 5Podawaj z pieczywem.
~110 kcal ~222 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 7.7 g
Tłuszcze: 3.1 g
Węglowodany: 12.6 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 15.5 g
Tłuszcze: 6.2 g
Węglowodany: 25.4 g

SKŁADNIKI

Serek twarogowy ziarnisty 100 g(0.5 x sztuka)
Chleb żytni pytlowy 40 g(1 x kromka)
Rzodkiewka 45 g(3 x sztuka)
Pietruszka liście 12 g(1 x łyżka)
Słonecznik nasiona 5 g(0.5 x łyżka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane