Zielony koktajl ze szpinakiem, bananem i sokiem pomarańczowym

Posiłek 30 minut Średni w przygotowaniu

PRZYGOTOWANIE

  1. 1Liście szpinaku dokładnie umyj.
  2. 2Umyj, obierz i pokrój banana.
  3. 3Dodaj pozostałe składniki
  4. 4Szpinak, pokrojonego banana, sok pomarańczowy, olej z pestek winogron oraz miód zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
~62 kcal ~179 kcal
Zdrowy przepis
Składnik odżywczy Ilość w: 100g produktu
Białko: 1.7 g
Tłuszcze: 1.7 g
Węglowodany: 9.7 g
Składnik odżywczy Ilość w: procji produktu
Białko: 5.0 g
Tłuszcze: 5.0 g
Węglowodany: 28.0 g

SKŁADNIKI

Banan 60 g(0.5 x sztuka)
Sok pomarańczowy ml 120 g(0.5 x szklanka)
Szpinak (świeży) 100 g(2 x porcja)
Olej z pestek winogron 4 g(1 x łyżeczka)
Miód pszczeli 6 g(0.5 x łyżeczka)

Oceń przepis

KOMENTARZE

To pole jest wymagane Wciśnij ENTER, aby dodać komentarz
To pole jest wymagane